Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template for Joomla Full premium theme.

http://bigtheme.net/

 • OPHT.ORG

  Udruženje oftalmologa u FBiH

  Udruženje oftalmologa je stručno i naučno/znanstveno udruženje,koje okuplja ljekare/liječnike u Federaciji Bosne i Hercegovine, koji se bave zdravstvenom zaštitom očiju i vida.

  KontaktStatut

 • Opht.org

  Dužnosti članova Udruženja su: da razvijaju i usavršavaju svoje znanje u struci i nauci/znanosti, učestvuju na stručnim i naučnim /znanstvenim sastancima i kongresima, seminarima i tečajevima, te da objavljuju svoje stručne i naučne/znanstvene radove u publikacijama, kao i da se pridržavaju načela medicinske etike.

  Postani članPogodnosti

5.Kongres Oftalmologa FBiH i 14. Kongres Oftalmologa Jugoistočne Evrope (SEEOS)

Poštovane kolegice, kolege, prijatelji!

Velika mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da uzmete učešće i budete dio našeg zajedničkog 5. Kongresa oftalmologa Federacije Bosne i Hercegovine i  14. Kongresa Oftalmologa Jugoistočne Evrope (SEEOS) koji će se održati u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Prošlo je dosta vremena od našeg posljednjeg kongresa i evo sad imamo priliku izmjeniti iskustva i nova dostignuća  sa kolegama iz naše zemlje kao i sa gostima iz inostranstva. Ove godine sa nama će biti i prestavnici 14 zemalja udruženja oftalmologa jugoistočne Evrope od Italije i Slovačke na sjeverozapadu do Ukrajine na istoku i Kipra na jugu.

Duži vremenski period nije bio organizovan kongres od strane Udruženja oftalmologa u Federaciji BiH, a sada kad su se stekli uslovi pozivamo Vas da budete dio ovog za nas važnog događaja i da provedemo vrijeme u razmjeni iskustava, da steknemo nova saznanja kao i da to bude prilika da se ponovo sretnu prijatelji ili se sklope nova poznanstva.

Zvanična web stranica kongresa je www.ophthalmology2017.com

Pozivamo Vas da budete dio dešavanja za nas izuzetno važnog događaja.
Dobrodošli u Sarajevo!

Predsjednik Udruženja oftalmologa u FBiH                                                             Počasni predsjednik SEEOS Board                            
Prof dr sc Suzana Pavljašević                                                                               Akademik prof Mustafa Sefić

Dopredsjednik Udruženja oftalmologa u FBiH
Prim dr Suvad Karčić

Obavijest možete preuzeti OVDJE

Registracija članova

Registracija novih članova Udruženja oftalmologa u FBiH.

Registruj se

oftalmolozi, udruženje, opht.org, opht.ba, oftlamološki arhiv, kongres oftalmologa, registracija

prijavi se

Budite u toku sa aktivnostima i dešavanjima.
(svaka tri mjeseca)