Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template for Joomla Full premium theme.

http://bigtheme.net/

 • OPHT.ORG

  Udruženje oftalmologa u FBiH

  Udruženje oftalmologa je stručno i naučno/znanstveno udruženje,koje okuplja ljekare/liječnike u Federaciji Bosne i Hercegovine, koji se bave zdravstvenom zaštitom očiju i vida.

  KontaktStatut

 • Opht.org

  Dužnosti članova Udruženja su: da razvijaju i usavršavaju svoje znanje u struci i nauci/znanosti, učestvuju na stručnim i naučnim /znanstvenim sastancima i kongresima, seminarima i tečajevima, te da objavljuju svoje stručne i naučne/znanstvene radove u publikacijama, kao i da se pridržavaju načela medicinske etike.

  Postani članPogodnosti

Skupština Udruženja Oftalmologa

Cijenjeni kolege/kolegice,

Obavještavam vas da će se Skupština Udruženja Oftalmologa u Federaciji BiH održati 26. septembra 2015. Godine u Etno selu Čardaci u Vitezu
http://www.cardaci.ba/

Nakon Skupštine je planirano druženje u prostorima Etno sela. Ljubazno osoblje je ponudilo smještaj za one koji žele prenoćiti, po jako povoljnim cijenama.

Ukoliko želite da učestvujete u radu Udruženja i Skupštine, molim vas da to potvdite na vrijeme i da se prijavite putem online registracijskog formulara koji je u nastavku teksta.

Dnevni red Skupštine biće objavljen na stranici Udruženja i na facebook stranici https://www.facebook.com/groups/OphtFBiH/

Srdačno,
Predsjednik Udruženja Oftalmologa u Federaciji BiH


Online registracijski formular

Registracija članova

Registracija novih članova Udruženja oftalmologa u FBiH.

Registruj se

oftalmolozi, udruženje, opht.org, opht.ba, oftlamološki arhiv, kongres oftalmologa, registracija

prijavi se

Budite u toku sa aktivnostima i dešavanjima.
(svaka tri mjeseca)